Artfirst în colaborare cu CEC Bank sărbătoresc Centenarul Marii Unirii

Artfirst în colaborare cu CEC Bank sărbătoresc Centenarul Marii Unirii

Artfirst în colaborare cu CEC Bank sărbătoresc Centenarul Marii Unirii printr-un eveniment de înaltă clasă în centrul căruia va sta expoziția tematică Romania Turns 100. Lucrările celor 10 artiști vor purta invitații prin istoria ultimilor 100 de ani ai României.

Romania Turns 100 Celebration va avea loc pe 28 noiembrie, ora 19.00, în atmosfera distinsă a Palatului CEC (Calea Victoriei, 13).

Evenimentul se bucură de prezența istoricilor Andrei Radu și Radu Jugureanu care vor ghida audiența prin cei 100 de ani parcurși de România de la Marea Unire până în prezent.

Invitații își vor putea licita pentru lucrările preferate în cadrul licitației fără strigare organizată de Artfirst.

Artfirst este un proiect conceput pentru a oferi oricărui artist român, fie el pictor, fotograf, sculptor sau poet, șansa de a-și expune și vinde lucrările prin interacțiunea directă cu publicul său. Expoziția organizată cu ocazia evenimentului Romania Turns 100 este cea de-a treia ediție a proiectului și poartă un statut cu totul special, atât prin tematica propusă, cât și prin audiența invitată la eveniment.

Pentru a vă asigura accesul la eveniment, este necesar să confirmați participarea dvs. printr-un e-mail rsvp@artfirst.ro. Din motive de securitate, accesul în Palatul CEC se face exclusiv pe baza listei de invitați confirmată de Artfirst, de aceea vă rugăm să ne oferiți numele complet, conform CI.

***

Our Partners