Empowering Women Entrepreneur

Empowering Women Entrepreneur

Primul eveniment de business din 2019 dedicat femeilor

București, 13 februarie: Pe data de doi martie, în București, va avea loc Empowering Women Entrepreneur, primul eveniment de business din 2019 dedicat atât femeilor antreprenor, cât și celor care își doresc să-și deschidă un business. Evenimentul se va desfășura în Maison 13, între orele 13:00-22:00 și este împărțit în două sesiuni extrem de importante: transferul de know-how și networking-ul.

În ultimii ani femeile au devenit mai vizibile și mai competitive în mediul de business românesc. Interesate de tendințele din business, de mecanismele și metodele folosite de alte femei care au suscces în diferite domenii, antreprenoarele au devenit mai agile și reprezintă un pilon important în economia românească. Luna femeii este doar oportunitatea, însă scopul evenimentului, este de a contribui la dezvoltarea comunității de femei în business prin valoarea și calitatea pe care o aduce formatul evenimentului: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante și networking de calitate.

„România ultimilor ani a cunoscut un real progres în ceea ce privește pregătirea femeilor în a deveni antreprenoare. Există un interes real din partea femeilor, atât a celor care și-au făcut o carieră, dar și a celor care sunt la început de drum, să devină antreprenoare și să contribuie la dezvoltarea propriei afaceri. Acest eveniment vine în sprijinul lor, pentru a le prezenta atât oportunitățile de dezvoltare a business-ului, cât și a lor, ca lideri și manageri.” a declarat Beatrice STĂNESCU, fondator ArtFirst.

Prima sesiune a evenimentului, Let’s Talk Business, creata in colaborare cu Financial Market se distinge prin workshopuri dedicate despre: construirea de echipe performante care sa sprijine in atingerea obiectivelor companiei, factorii esentiali in digital marketing care pot ajuta compania sa ajunga leader pe piata, care este diferenta intre a construi un Logo si ce inseamna a construi un Brand, Top 10 sfaturi pentru a castiga si pentru a implementa cu succes un proiect cu finantare nerambursabila din fonduri europene, Importanta Educației financiare pentru copii sau inteligența emoțională în business. În cadrul acestei secțiuni vom avea speakeri extrem de relevanți, Colaboratori permanenti ai platformei de informatii financiare Financial Market, precum: Elena BADEA (Managing Partner, Valoria Business Solutions), Ozana GIUȘCĂ (Smart Profits Accelerator), Roxana MIRCEA (consultant fonduri europene) și Roxana BUCUR (planificator și consultant financiar independent).

Workshopurile au fost create special pentru acest eveniment fiind construite in grupuri de maxim 25 de participante astfel incat acestea sa beneficieze si de consultanta specializata oferita de traineri, putand adresa intrebari specifice afacerii lor si la un pret special fata de tarifele percepute in mod normal de trainerii care asigura consultanta, de numai 99 RON/seminar. Durata unui workshop va fi de 50 minute.

A doua sesiune a evenimentului, Cocktail, Art & Networking, se va desfășura în aceeași locație, unde invitații și speakerii vor petrece timp de calitate, în cadrul unei expoziții de artă, și vor avea parte de un networking excepțional savurând un cocktail.

Speakerilor din cadrul sesiunii de workshop-uri li se vor alătura: Andreea Maria PAUL, fondatoarea și Președintele ONG-ului INACO – Inițiativa pentru Competivitate, autoare a trei cărți extrem de relevante pentru comunitatea de business feminina din România dintre care una dedicata exclusiv femeilor antreprenor: „Forta economica a femeilor” (Ed. Polirom) și Bianca TUDOR, consultant de branding, antreprenor și totodata fondatoarea rețelei Elite Business Women, care în prezent numără peste 8,000 de femei care au avut rezultate excepționale în mediul de afaceri. Acestea vor inspira Antreprenoarele in cadrul sesiunii de networking povestind experienta lor in antreprenoriat. Se va vorbi si despre esec, nu numai de succes, Ozana Giusca care este reprezentant exclusiv in Romania pentru Tony Robbins va destanui si care sunt abilitatile personale pe care trebuie sa le dezvolti ca sa ajungi sa ai succes si sa o iei de la capat dupa ce ai trecut printr-un faliment… sau doua.

Pe perioada sesiunii de networking va fi prezentat si lansat in premiera si primul studiu cu privire la mediul de antreprenoriat feminin din Romania: „Antreprenoriat Feminin – prezenta femeilor in afacerile din Romania”, studiu realizat de compania Keysfin.

Empowering Women Entrepreneur este al doilea eveniment organizat de către Artfirst unde partenerul principal este Financialmarket.ro, iar Tech Source Consulting, membru al Smart Alliance – Innovation Technology Cluster, este partenerul tehnologic, care a susținut ARTFIRST cu campaniile lor de social marketing, dezvoltarea de aplicații, dezvoltarea serviciilor web azure și administrarea portalului azure admin pentru gestionarea exponatelor de artă, artiștilor și licitațiilor.

Pentru a putea participa la Empowering Women Entrepreneur este necesar să te inregistrezi aici (pune link) iar pentru a participa la workshopurile de antreprenoriat  participantele trebuie sa se inscrie si sa efectueze plata aici: http://artfirst.ro/workshops/.

Despre Artfirst

ARTFIRST construiește o comunitate de oameni creativi și stabilește scena pentru toată lumea să experimenteze o expoziție de artă a picturilor originale, sculpturilor, fotografiei și poeziei alături de artiștii care le-au creat. Evenimentele ARTFIRST se desfășoară în capitala Bucureștiului, cunoscută pentru muzeele și galeriile de artă europene și internaționale care atrag vizitatori din întreaga țară și turiști din întreaga lume. Apetitul pentru arta din oraș este predominant, de la graffitiurile nesfârșite pe străzi până la colecțiile unice ale Muzeului Național de Artă și faimoasele capodopere. ARTFIRST oferă artiștilor o oportunitate unică de a străluci în lumina reflectoarelor, prin expozițiile noastre de artă în diferite locații din jurul orașului în prima sâmbătă a fiecărei luni. Artiștii au o șansă să stea în picioare prin creațiile lor, să întâlnească publicul față în față și să discute cu potențialii cumpărători în timpul evenimentelor de silent auction.

Despre Financial Market

Financial Market – o platforma de informatii si stiri economico-financiare si investitionale, sfaturi utile pentru antreprenori si articole despre cele mai noi tendintele digitale, lansata in urma cu un an si jumatate. Misiunea Financial Market este aceea de a sustine educatia financiara si de a fi un sursa de informatii de incredere catre care cititorii se indreapta pentru luarea deciziilor financiare si investitionale potrivite in momente cheie din viata lor. Totodata, Financial Market a creat o Comunitate de jurnalisti si specialisti de business ce isi impartasesc experienta cu scopul de a da cele mai bune sfaturi in domeniul investitiilor si antreprenoriatului.