Loading Events

Romania Turns 100 Celebration

Calea Victoriei 13
November 28, 2018 @ 19:00 - 22:00
Free
  • This event has passed.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

THIS EVENT IS SOLD OUT


Detaliile Evenimentului “Romania turns 100”

  1. Tema evenimentului

Romania turns 100 – le propune invitatilor, oameni din zona de business: Ambasadori, Antreprenori romani si internationali, Executivi din domeniul bancar si investitional, trei ore de socializare intr-un cadru de gala, sala maiestuosului Palat CEC si parcurgerea unei calatorii prin istoria ultimilor 100 de ani ai Romaniei cu ocazia sarbatoririi CENTENARULUI MARII UNIRI. Pe durata cocktail-ului va putea fi admirata o expozitie de arta ce aduna peste 10 artisti ale caror lucrari ne vor transpune pentru cateva ore in trecut, la origini, prin intermediul culorilor dar si a povestilor ce stau in spatele creatiilor lor.

  1. Organizatorii si Gazda evenimentului:

Gazda evenimentului este CEC Bank, o banca romaneasca cu traditie, ale carei origini se regasesc in eforturile elitelor politice si economice din timpul domnitorului Alexandru Ioan Cuza de a pune ordine in finantele publice ale tanarului stat roman, rezultat in urma Unirii din 1859. CEC Bank  este continuatoarea activitatilor initiate de prima institutie de credit public din Romania, respectiv Casa de Depuneri si Consemnatiuni.  In conformitate cu misiunea CEC Bank, finantarea IMM-urilor, agriculturii si autoritatilor administratiilor publice locale reprezinta principala preocupare a bancii, fara a neglija insa relatia cu populatia din Romania, oferind un portofoliu variat de produse si servicii de calitate.

Organizatorii:

Artfirst a creat si continua sa adune oameni talentati intr-o comunitate de artisti din dorinta de a da tuturor talentelor oportunitatea de a fi descoperite, in cadrul unei expozitii de arta care ofera atat expozantilor cat si celor avizi de frumos, o experienta unica si de neuitat. Pasiunea pentru arta este nu numai expusa dar si explicata prin viu grai de catre artistii care de fiecare data se despart cu greu de creatiile proprii dar sunt totodata pregatiti pentru a picta, sculpta sau scrie o noua poveste…

FINANCIAL MARKET

Financial Market este o platforma de informatii si stiri economico-financiare si de investitii ce reuneste jurnalisti dar si specialisti in diferite domenii de business care isi impartasesc experienta in calitate de Colaboratori astfel încât cititorii, in calitatea lor de indivizi sau Antreprenori să fie mereu informati si totodata sa poata lua cele mai bune decizii atunci când intenţioneaza să achiziţioneze un imobil, sa contracteze un credit sau o asigurare, sau când doresc să investeasca profitabil la bursa. Misiunea Financial Market este de a oferi permanent cele mai documentate informaţii economico-financiare-investiţionale, din surse verificate, de calitate şi obiectiv analizate, pentru a deveni sursa de informatii de încredere din zona de business financiara si investitionala, sustinand educatia financiara si investitionala prin programe si evenimente dedicate.

  1. Agenda si Program artistic

Prima ora va fi dedicata socializarii alaturi de artisti si operele lor, intr-un cadru in care participantii isi vor putea delecta simturile cu muzica si gustari alese.

In urmatoarea ora 2 istorici si 2 cadre didactice si totodata profesionisti din zona de business, Colaboratori si invitati ai Financial Market vor expune trecutul Romaniei dar si viitorul.

Prin discursurile tinute, cei doi istorici de seama, respectiv domnul Andrei Radu si domnul Radu Jugureanu, ne vor ghida prin istoria ultimilor 100 de ani de Romania si a Marii Uniri cu informatii, date si evenimente exacte ce au avut loc incepand cu anul 1918 si incheind cu anul 2018 si care vor umple Palatul CEC de o realitate ce ne va purta in timp pe tamanuri romanesti de alta data.

Daca prima parte a prezentarilor a fost despre TRECUTUL ROMANIEI, in a doua parte a speech-urilor invitatii vor beneficia de o calatorie in VIITOR, unde invitatele speciale si guest speakers din partea Financial Market: Andreea Paul – conf. univ. dr. la Facultatea REI ASE si Președintele Asociației INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, alaturi de Alexandra Cernian – Doctor în Ingineria Sistemelor și Lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare (Universitatea Politehnică București) vor prezenta care vor fi meseriile viitorului si oportunitatile pietii muncii aduse de era tehnologica in care traim – Revolutia Industriala 4.0.

Pe toata durata cocktail-ului, invitatii vor putea participa la licitatia de tip “silentios” ce va avea loc in salonul dedicat si rezervat evenimentului, pana la final acestia putand achizitiona lucrarile preferate.

Detalii organizatorice Importante!

Evenimentul din categoria COCKTAIL – BLACK TIE, are loc in data de 28.11.2018, intre orele 19:00-22:00, la Palatul CEC situat pe Strada Calea Victoriei, Nr. 13, București 030022.

Cum a fost la evenimentele anterioare organizate de Artfirst?  

Primul eveniment Artfirst ce a avut loc pe data de 1 septembrie in cladirea SkyTower a reunit 8 artisti si 22 de lucrari de arta de pictura si fotografie si un sentiment bun si plin de incurajare primit de la cei ce au participat.

Cel de-al doilea eveniment Artfirst din data de 6 octombrie a avut loc la Grand Hotel Continental 5* la care au participat 8 artisti atat din Romania cat si din Belgia si USA cu 23 de lucrari de arta si 3 sculpturi ce au fost vazute de un public numeros ce a depasit 300 de vizitatori.

Details

Date: November 28, 2018
Time: 19:00 - 22:00
Cost: Free
Event CategoryArt Exhibit

Venue

Venue Name: CEC Palace
Address: Calea Victoriei 13
Bucharest, 030022 Romania

Organizer

Organizer Name: ARTFIRST.RO
Phone: 0732709292
Email:
Website: www.artfirst.ro