RadioZU – Ziua Afacerii Tale

RadioZU – Ziua Afacerii Tale

Despre afacere:

O Sansa La Expozitie Pentru Artistii Din Bucuresti La Un Alt Fel De Galerie De Arta…Artfirst creeaza o comunitate de oameni talentati si da oportunitatea tuturor de a avea o experienta unica. Artistii au sansa sa se prezinte la eveniment si sa fie langa lucrarile lor, sa vorbeasca despre ele, sa ii intalneasca pe cei interesati si sa isi vanda creatiile la licitatie.

Prin ce se remarcă afacerea:

Facem ceva unic in Bucuresti. Pictura, Fotografie, Sculptura si Poezie, la nivel incepator, hobby sau profesional ai sansa gratuit la o expozitie organizata de Artfirst.

De ce să fie aleasă de Radio ZU pentru transmisiunea în direct:

Ne dorim cat mai multi oameni talentati alaturi de noi si cu ajutorul vostru am putea ajunge la urechile celor ce nu stiu de noi si sa afle de oportunitatea de a-si expune lucrarile. .

Cel mai mare succes al companiei de până acum:

Pe 1 septembrie in lobby-ul cladirii SkyTower a avut loc primul eveniment la care 7 dintre cei 8 artisti inscrisi au fost prezenti alaturi de lucrarile lor. Cel de-al doilea eveniment va avea loc pe 6 octombrie la Grang Hotel Continetal pe Calea Victoriei “Masquerade Event”, pe 3 noiembrie vrem sa fie in Centrul Vechi, iar pe 1 decembrie sarabtorim “100 ani Romania”. Am atasat link pentru poze: https://www.instagram.com/artfirst.ro/

LINK: https://radiozu.ro/ziua-afacerii-tale/concurent.php?id=356